دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نگرانی اعضای سازمان همکاری اسلامی از تصمیم ترامپ درباره جولان اشغالی

اعضای سازمان همکاری اسلامی نگرانی خود را از تصمیم اخیر ترامپ در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی ابراز کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 11
کد خبر: ۱۰۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سفیر پاکستان در ژنو به نمایندگی از اعضای سازمان همکاری اسلامی روز جمعه ۲۰ اردیبهشت ماه با ارسال نامه ای خطاب به خانم «میشل باشلت» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل مراتب نگرانی عمیق دول عضو سازمان را از تصمیم اخیر رئیس جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی سوریه ابراز کرد.

 

سازمان همکاری اسلامی در نامه مذکور با استناد به قطعنامه ۴۰/۲۱ (۲۰۱۹) شورای حقوق بشر اقدام آمریکا را به منزله مشروعیت بخشیدن به تداوم اشغال این سرزمین ها، توسط رژیم صهیونیستی برشمرد.

 

در این نامه تاکید شده است که این اقدام آمریکا نقض صریح حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه بوده و بر خلاف منشور سازمان ملل متحد، اصول حقوق بین الملل و قطعنامه های مصوب شورای امنیت به ویژه قطعنامه های ۲۴۲ (۱۹۶۷) ،۳۳۸ (۱۹۷۳ )و ۴۹۷ (۱۹۸۱) است.

 

در این نامه همچنین تاکید شده است که این اعلام غیر قانونی آمریکا بر اساس اصول حقوق بین الملل و قطعنامه های مصوب سازمان ملل هیچگونه تغییری در تبدیل وضعیت حقوقی بلندی های جولان بعنوان یک سرزمین اشغالی ایجاد نخواهد کرد. از کلیه اعضای سازمان ملل نیز خواسته شده است تا ضمن احترام به قطعنامه های مربوطه مصوب سازمان ملل ، از به رسمیت شناختن هرگونه اقدامی که منطبق با این قطعنامه ها نباشد ، اجتناب کنند.

 

اعضای سازمان همکاری اسلامی تاکید کرده اند که هرگونه اقدام و تصمیم یکجانبه ای در برسمیت شناختن حاکمیت این رژیم بر این سرزمین ها، مانع جدی در نیل به صلح و ثبات منطقه می باشد . در پایان از کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل خواسته شده تا کلیه اقدامات ضروری را بر اساس قطعنامه مصوب مارس ۲۰۱۹ شورای حقوق بشر در این خصوص به کار گیرد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار