ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

نگرانی اعضای سازمان همکاری اسلامی از تصمیم ترامپ درباره جولان اشغالی

اعضای سازمان همکاری اسلامی نگرانی خود را از تصمیم اخیر ترامپ در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی ابراز کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 11
کد خبر: ۱۰۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سفیر پاکستان در ژنو به نمایندگی از اعضای سازمان همکاری اسلامی روز جمعه ۲۰ اردیبهشت ماه با ارسال نامه ای خطاب به خانم «میشل باشلت» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل مراتب نگرانی عمیق دول عضو سازمان را از تصمیم اخیر رئیس جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی سوریه ابراز کرد.

 

سازمان همکاری اسلامی در نامه مذکور با استناد به قطعنامه ۴۰/۲۱ (۲۰۱۹) شورای حقوق بشر اقدام آمریکا را به منزله مشروعیت بخشیدن به تداوم اشغال این سرزمین ها، توسط رژیم صهیونیستی برشمرد.

 

در این نامه تاکید شده است که این اقدام آمریکا نقض صریح حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه بوده و بر خلاف منشور سازمان ملل متحد، اصول حقوق بین الملل و قطعنامه های مصوب شورای امنیت به ویژه قطعنامه های ۲۴۲ (۱۹۶۷) ،۳۳۸ (۱۹۷۳ )و ۴۹۷ (۱۹۸۱) است.

 

در این نامه همچنین تاکید شده است که این اعلام غیر قانونی آمریکا بر اساس اصول حقوق بین الملل و قطعنامه های مصوب سازمان ملل هیچگونه تغییری در تبدیل وضعیت حقوقی بلندی های جولان بعنوان یک سرزمین اشغالی ایجاد نخواهد کرد. از کلیه اعضای سازمان ملل نیز خواسته شده است تا ضمن احترام به قطعنامه های مربوطه مصوب سازمان ملل ، از به رسمیت شناختن هرگونه اقدامی که منطبق با این قطعنامه ها نباشد ، اجتناب کنند.

 

اعضای سازمان همکاری اسلامی تاکید کرده اند که هرگونه اقدام و تصمیم یکجانبه ای در برسمیت شناختن حاکمیت این رژیم بر این سرزمین ها، مانع جدی در نیل به صلح و ثبات منطقه می باشد . در پایان از کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل خواسته شده تا کلیه اقدامات ضروری را بر اساس قطعنامه مصوب مارس ۲۰۱۹ شورای حقوق بشر در این خصوص به کار گیرد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار